Détecteur d'orages (Meteo Cassis)

Nyelvek:

Információ

Fontos információk

Az itt megjelenített információk nem merítik ki a teljesség igényét, az idöszerüsség és a pontosság terén! Nem vállalunk semmiféle felelöséget az esetleges károkért!

Általános

A Blitzortung.org egy privát hálózat, melyet több önkéntes észlelési állomás müködtet. Az állomások Európa szerte együttesen észlelik a villámlás helyét és idejét.

Pontosság

A hállózat résztvevöinek száma meghatározza az észlelések pontosságát! A fizika törvényeit figyelembevéve, a pontos hely meghatározása lehetetlen. A pontosság néhány 100 méter.

Hozzá csatlakozó

A hállózat minden résztvevöje hozzáférést kap a blitzortung.org teljes archivumához és részletes térképeihez. Ha hállózati tag szeretnél lenni, nem kell más, csak egy pár gyakorlott kéz, a forrasztópáka kezeléshez, és kb.150 €. (Áramköri lapoknak, antennának, és GPS vevö). Probléma esetén kapsz segítséget a többi résztvevötöl FÓRUM oldalon. További információ: Blitzortung Csatlakozás .

MyBlitzortung

A vizualizációs adatok ezen az oldalon készülnek el, Saját Villám Radar (MyBlitzortung) programmal. A Saját Villám Radar csak saját felelöségre használható! Sem a szoláltató, sem a honlap üzemeltetö nem vállal felelöséget! MyBlitzortung szabad softver. További, bövebb információ: www.myblitzortung.org.

Felhasznált adatok

Az itt található szolgáltatásokat és Blitzortung.org adatokat a résztvevö felhasználók csak magán- és szórakoztató célra használhatják! A Blitzortung.org villám adatok kereskedelmi célra való kiszolgáltatása szigorúan TILOS! A felhasználási feltételek bövebben: Blitzortung.org